beeldmerk-stab-fc

27 september | SamenWerken aan Het Broek

Maar buurman, wat doet u nu?

Wie krijgt er geen glimlach op zijn gezicht bij het horen van deze legendarische zin? Het lachen vergaat u echter, als blijkt dat uw buurman een drugslab in zijn bedrijfspand runt. Weet u wat er zich afspeelt in uw naaste omgeving?

Bedrijventerrein Het Broek is een plek waar we samen werken. StAB behartigt de belangen van ondernemers op het bedrijventerrein. Bovendien vergroten wij de aantrekkelijkheid en veiligheid. Dat kunnen wij niet alleen. Daarvoor hebben wij uw betrokkenheid nodig. 

Tijd om elkaar te leren kennen

Iedereen is hard aan het werk, maar vergeet daarbij wel eens over de schutting te kijken. Of maakt geen tijd voor een kop koffie bij de buurman. Wanneer je elkaar kent, raak je vanzelf meer betrokken bij elkaar en elkaars omgeving. Daarom organiseren we op 27 september ‘SamenWerken aan Het Broek’. Gewoon om elkaar te leren kennen, te helpen en samen zaken te doen. We zijn te gast bij Bas Bedrijfskleding in hun nieuwe bedrijfspand aan de Leemansweg. 

De toekomst van ons bedrijventerrein

We organiseren ‘SamenWerken aan Het Broek’ ook met het oog op de toekomst. Kunt u nog blijven ondernemen zoals u dat wilt? Belemmert de oprukkende woningbouw de ambities van uw bedrijf? Ook willen we samen een vuist maken tegen ondermijning en criminaliteit. Wilt u weten wat er leeft en wat de mogelijke gevolgen van de toekomstplannen voor u zijn, kom dan naar de bijeenkomst. Alleen samen komen we verder. 

Zet 27 september van 17.00 – 19.30 uur alvast in uw agenda of meldt alvast aan via onderstaand formulier. Nadere informatie volgt na de zomervakantie.

Wij zien er naar uit u te ontmoeten! 

StAB – Bedrijventerrein Contactgroep Het Broek

Olaf Heller, Mantel Tweewielers (voorzitter)
Angelique van Wissen, Kroon Aannemersbedrijf
Raymond Clements, Sligro
Paul Gerritsen, CreaSi Reclame
Maarten de Lange, Sight Landscaping
Steef Gerritsen, Wega Metaal
Ronnie Rijkaart, Rijkaart Elektrotechniek
Wouter Hilvers, Bakkerij Hilvers
En namens gastheer Frank van Asseldonk van Bas Bedrijfskleding

Aanmeldingsformulier

Laatste nieuws

StAB brengt Stemhulp uit

Met de gemeentelijke verkiezingen voor de deur, hebben we een handig hulpmiddel voor u ontwikkeld: de StAB-stemhulp.
StAB heeft alle politieke partijen gevraagd naar hun standpunten over belangrijke thema’s voor onze bedrijventerreinen.

Lees verder >

Bijeenkomsten