beeldmerk-stab-fc

8 december | SamenWerken aan Het Broek

Aanmeldingsformulier

Programma

17.00 – 17.30 uur Warm welkom met stoofpotje
17.30 – 17.40 uur Welkomstwoord met terugkoppeling
17.40 – 17.50 uur Kerst bij Sligro
17.55 – 18.10 uur Presentatie Fixi en Chainels
18.10 – 18.25 uur Voorstellen wijkagenten
18.30 – 18.15 uur Toelichting ambitiedocument en interactief gedeelte
19.15 – 20.00 uur Borrel

Locatie
Sligro, Driepoortenweg 14

Waar gaat het over?
Het Broek wordt getransformeerd naar een bedrijventerrein met uitsluitend energiegerichte bedrijvigheid. Onzin of waarheid? StAB en de bedrijvencontactgroep voor Het Broek staan voor een groot aantal keuzes gericht op de toekomst van het bedrijventerrein. Wij willen deze keuzes samen met u als ondernemer of vastgoedeigenaar maken. Het gaat namelijk ook om uw toekomst. Wij nodigen u daarom uit voor de bijeenkomst SamenWerken aan Het Broek op 8 december bij Sligro.

Wat kunt u verwachten? Ons communicatieplatform Chainels is redelijk bekend. Maar velen weten niet hoe het werkt. Daarom krijgt u praktische uitleg over de werking. We nemen daarbij gelijk Fixi mee. Het verhogen van de veiligheid op ons bedrijventerrein vindt iedereen belangrijk. De wijkagenten spelen daarbij een belangrijke rol. Daarom stellen ze zich uitgebreid aan u voor.

Daarna gaan we in groepen uiteen. Elke groep krijgt drie vraagstukken voorgelegd gericht op de toekomst van het bedrijventerrein. De antwoorden dienen als input voor het ambitiedocument 2030. Daarover vertellen we u die avond meer. Sligro staat voor groots genieten, dus bij elk vraagstuk krijgt u een lekker gerecht voorgeschoteld. De avond sluiten af met een informele borrel.

Laatste nieuws

Ondernemersalert

Handel integer en vertrouw op je onderbuikgevoel. Tot die slotsom zijn we gekomen na het Ondernemers Alert. Een bijeenkomst die StAB samen met gemeente Arnhem en PVO heeft georganiseerd over criminaliteit en ondermijning.

Lees verder >

StAB brengt Stemhulp uit

Met de gemeentelijke verkiezingen voor de deur, hebben we een handig hulpmiddel voor u ontwikkeld: de StAB-stemhulp.
StAB heeft alle politieke partijen gevraagd naar hun standpunten over belangrijke thema’s voor onze bedrijventerreinen.

Lees verder >

Bijeenkomsten