Weet wat er speelt, gebruik Chainels

Chainels is het gratis, besloten digitale platform voor ondernemers op de StAB bedrijventerreinen. Het is hét informatiekanaal voor ondernemers, StAB, politie, brandweer, gemeente Arnhem en Securitas. Alle relevante informatie staat er op.

Chainels communicatieplatform

Op de statische pagina’s vindt u informatie en contactgegevens die voor ondernemers van belang zijn. U kunt er o.a. melding maken van overlast, aangifte doen of subsidie aanvragen.

In het dynamische gedeelte vindt u informatiekanalen waarop u zich kunt abonneren. De berichten van de gekozen kanalen verschijnen op uw tijdlijn. U bepaalt zelf welke informatie u wilt ontvangen.

De community plaatst berichten over veiligheid, bijeenkomsten, duurzaamheid, subsidies, wegwerkzaamheden en vacatures. Voor directe nood is er de veiligheidswaarschuwing.

Daarnaast staat het aanbod van beschikbaar vastgoed erop en is er een marktplaats.

U kunt op de berichten reageren of zelf een bericht plaatsen. Tot slot kunt u direct contact leggen met leden van de community. Deze leden zijn de bedrijven op de bedrijventerreinen, gemeente Arnhem, Securitas, politie, brandweer en natuurlijk StAB zelf.

Hoe werkt Chainels

Via info@stab-arnhem.nl vraagt u een activatielink aan. Vervolgens maakt u voor uw bedrijf een profiel aan. Van de bedrijven die bij ons bekend zijn, hebben we dat al gedaan.

Chainels is online en via een app te gebruiken. Met uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord kunt u ook inloggen op de gratis app. Deze vindt u door in de Play Store of App Store te zoeken naar Chainels.

Aan het bedrijfsprofiel koppelt u één of meer medewerkers, al dan niet anoniem. Elke medewerker krijgt een gepersonaliseerde tijdlijn. U abonneert zich namelijk op de informatiekanalen die voor u interessant zijn. Denk daarbij aan veiligheid, uw eigen bedrijventerrein en nieuws. U ontvangt dus alleen informatie die er voor u toe doet. Op de berichten in de tijdlijn kunt u reageren. Natuurlijk kunt ook zelf berichten plaatsen. U kunt ondernemers zoeken, lokaal zakendoen, gezamenlijk projecten initiëren en verdachte zaken delen.

Uitleg over hoe u uw berichtinstellingen kunt veranderen vindt u hier.

Wat kan er nog meer

StAB en de andere partijen plaatsen belangrijke informatie op Chainels. We kondigen hier evenementen aan en we versturen de nieuwsbrief vanuit Chainels. Ook is er een database waarin u belangrijke documenten terugvindt. Het platform maakt het verder mogelijk om onderzoek te doen en specifieke groepen aan te schrijven. 

Sluit aan bij de Chainels community

Als ondernemer op de StAB bedrijventerreinen is het belangrijk deel uit te maken van de Chainels community.  U mist anders belangrijke informatie over uw werkomgeving mist. Wilt u iets aankaarten of heeft u iets opvallends gezien? Deel het op Chainels, dan is meteen de hele community op de hoogte.

Tot slot draagt Chainels bij aan het veiligheidsgevoel en veiligheid op de bedrijventerreinen. Dat is niet alleen prettig maar ook een voorwaarde voor het behoud van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Sluit aan bij de community! Vraag de activatielink voor een profiel aan via info@stab-arnhem.nl

Laatste nieuws

wijkagent Edwin Addink

Op StAB met wijkagent Edwin Addink

Wijkagent Edwin Addink heeft samen met zijn collega Sabrina Puijn de wijk Rijkerswoerd onder zijn hoede. Daar vallen ook de bedrijventerreinen Rijkerswoerd en De Overmaat onder. Zij vertellen over hun ervaringen.

Lees verder >
kaart klimaatadaptatie Arnhem

Nieuwe subsidieregeling groen

Samen met de gemeente Arnhem stimuleren wij al enkele jaren dat ondernemers hun eigen bedrijfsterrein vergroenen. Oók financieel. De subsidieregeling van de gemeente Arnhem is gewijzigd en biedt meer financiële ruimte voor een groter pakket maatregelen.

Lees verder >

Bijeenkomsten