Wethouder Jan van Dellen plant groen entree De Overmaat

StAB organiseert op 18 april een feestelijke bijeenkomst om te vieren dat alle 16 entrees van de open bedrijventerreinen fraaie beplanting hebben gekregen. Om 16.30 uur verzamelen we bij Gebra Infra, De Overmaat 71a, om daarna met wethouder Jan van Dellen de ‘eerste’ plantjes in de entree van De Overmaat in de grond te zetten. Zoals gebruikelijk wordt het programma afgesloten met een netwerkborrel en barbecue om met elkaar na te praten. Wees welkom. Wel graag even aanmelden.

Datum: donderdag 18 april 2019
Tijd: 16.30 – 18.30 uur (aansluitend borrel en barbecue)
Locatie: Gebra Infra, De Overmaat 71a

Laatste nieuws

kaart klimaatadaptatie Arnhem

Nieuwe subsidieregeling groen

Samen met de gemeente Arnhem stimuleren wij al enkele jaren dat ondernemers hun eigen bedrijfsterrein vergroenen. Oók financieel. De subsidieregeling van de gemeente Arnhem is gewijzigd en biedt meer financiële ruimte voor een groter pakket maatregelen.

Lees verder >

Noodfonds SOFA

SOFA stelt, vanwege de Coronacrisis, een tijdelijk noodfonds van € 300.000,- tot 1 juli beschikbaar voor projecten/initiatieven van een collectief van ondernemers die de economische schade van het virus beperken.

Lees verder >

Ondernemersverhalen

Het begon met het Coronavirus: ondernemersverhalen. “Leuk, die verhalen”, was een veelgehoorde reactie. En dus gaat StAB door met gesprekken met ondernemers op de bedrijventerreinen. Om te horen hoe het hun vergaat. Wil jij ook je verhaal kwijt? Laat het weten.

Lees verder >

Bijeenkomsten