Wethouder Jan van Dellen plant groen entree De Overmaat

StAB organiseert op 18 april een feestelijke bijeenkomst om te vieren dat alle 16 entrees van de open bedrijventerreinen fraaie beplanting hebben gekregen. Om 16.30 uur verzamelen we bij Gebra Infra, De Overmaat 71a, om daarna met wethouder Jan van Dellen de ‘eerste’ plantjes in de entree van De Overmaat in de grond te zetten. Zoals gebruikelijk wordt het programma afgesloten met een netwerkborrel en barbecue om met elkaar na te praten. Wees welkom. Wel graag even aanmelden.

Datum: donderdag 18 april 2019
Tijd: 16.30 – 18.30 uur (aansluitend borrel en barbecue)
Locatie: Gebra Infra, De Overmaat 71a

Laatste nieuws

Provincie omarmt vergroeningsinitiatief

“De bedrijventerreinen toekomstbestendig. Dat is de doelstelling van de provincie Gelderland. Arnhem is met de vergroening van de entrees een voorbeeld voor de rest van de provincie”, aldus Frank Gruizinga, provincie Gelderland.

Lees verder >

StAB in de media

‘Bedrijventerreinen zijn de parels van de stad. Vergroening geeft ze nog meer glans’. Wethouder Jan van Dellen en StAB-voorzitter Niels Bruil aan het woord over toekomstbestendige bedrijventerreinen.

Lees verder >

Arnhems Compliment

Ken je een bedrijf dat zich afgelopen jaar bijzonder heeft ingezet voor de Arnhemse samenleving? Draag dat bedrijf dan voor voor het Arnhems Compliment!

Lees verder >

Bijeenkomsten