21 oktober | Ondertekening intentieverklaring KVO-B

Het verkrijgen van het Keurmerk Veilig Ondernemen is belangrijk. Het maakt de StAB-bedrijventerreinen veiliger en het verhoogt de aantrekkelijkheid. Ook burgemeester Ahmed Marcouch, politie, brandweer en MKB-Nederland hechten hieraan veel waarde. Daarom ondertekenen we gezamenlijk op 21 oktober een intentieverklaring. Met de ondertekening van de verklaring spreken we het voornemen uit om de criminaliteit en onveiligheid op onze bedrijventerreinen gezamenlijk aan te pakken. Bovendien beloven we elkaar om het keurmerk binnen een half jaar te realiseren.

Zo’n moment van betekenis willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom nodigen we jou als actieve ondernemer op onze bedrijventerreinen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Je hebt dan gelijktijdig de mogelijkheid om met alle partijen en andere ondernemers van gedachten te wisselen over dit onderwerp. Mantel is onze gastheer waarbij Arma Verhuur zorgt voor een extra gezellige ambiance. Sligro biedt ons de hapjes en drankjes aan. Kortom, niet alleen veiligheid is een verantwoordelijkheid van ons samen. Ook deze aangelegenheid is er één voor en door ondernemers.

Programma 21 oktober
16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Welkom door Niels Bruils
16.40 uur – 17.10 uur Korte toespraken gevolgd door ondertekening intentieverklaring
17.10 – 18.30 uur Napraten onder het genot van hapje en drankje

Locatie: Hoofdkantoor Mantel, Simon Stevinweg 12 Arnhem

De burgemeester heeft laten weten dat hij de komst van ondernemers waardeert. We horen dan ook graag of je aanwezig bent.

Aanmeldingsformulier