Bedrijventerrein Bakenhof
Het gebied
Plannen
De Contactgroep

Bakenhof

Bedrijventerrein Bakenhof is het kleinste open bedrijventerrein van Arnhem. Ondernemers kennen elkaar daardoor goed en weten elkaar snel te vinden als er iets in het algemeen belang speelt. De bedrijvigheid heeft een sterk gemengd karakter met de nadruk op de installatie- en bouwbranche.

Het gebied

Bedrijventerrein Bakenhof ligt in het meest oostelijke deel van de wijk Malburgen en valt binnen het plangebied Malburgse Sluis in Arnhem Zuid. Het gebied grenst aan de uiterwaarden van de Rijn. De Bakenhofweg, de dijk, De Pleijweg, de Huissensestraat en de westelijke grens van het gevangenisterrein vormen de begrenzing.

Kenmerken en plannen

Bedrijventerrein Bakenhof beslaat 5,5 ha en biedt ruimte aan zo’n 20 bedrijven van gemengde aard. Door de kleinschaligheid van het bedrijventerrein is de verbinding tussen de ondernemers groot.

Het vigerend bestemmingsplan ‘bedrijventerrein Bakenhof’ dateert van 17 mei 2012 en kunt u inzien via deze link. Vul in het zoekveld uw adres in. In de bovenbalk klikt u op bestemmingsplannen, waarna u in de rechterbalk het betreffende plan kunt aanklikken.

Bedrijventerrein Contactgroep

Bedrijventerrein Contactgroep Bakenhof bestaat uit gedreven ondernemers en vastgoedeigenaren die gevestigd zijn op Bakenhof. Zij zijn het ‘oog en oor’ van de ondernemers en StAB en zorgen voor onderlinge verbinding en kwaliteitsverbetering bedrijventerrein.

Wie zijn de BC-leden
Bennie Burgers, Herestein
Rutger Hermans, Hoppenbrouwers
Bjar Omar, General Auto
Tom Sanders, PI
Johan Staring, Zegers Bouwbedrijf
Roy Samoedj, Autobedrijf Bakenhof
Ruud Wtenweerde, Van der Velden Rioleringsbeheer

Hebt u zaken die de aandacht van de BC verdienen? Meldt dit dan via het contactformulier.

Neem contact op