Rijkerswoerd

In 2016 is bedrijventerrein Rijkerswoerd een organisatorische samenwerking aangegaan met bedrijventerrein De Overmaat. Logisch, de terreinen liggen dicht bij elkaar. Bovendien is veel van de problematiek vergelijkbaar. Het betreft enkel een samenwerking. De terreinen behouden hun zelfstandigheid.

Vergroening van Rijkerswoerd
Een groene omgeving werkt prettiger. Bovendien is er simpelweg een noodzaak: klimaatverandering leidt tot hittestress in de stenen woestijn van het bedrijventerrein. Het vergroenen van Rijkerswoerd doe je samen: Alutech is de koploper, die zijn perceel groener maakt. U doet toch ook mee? De mogelijkheden hebben wij voor u op een rijtje gezet en vindt u hier.

Bedrijfsbezoeken
De voorzitter van de BC, Toni Iñiguez Najdanovski van Antonio Shining Places, komt binnenkort bij ieder bedrijf hernieuwd kennis maken. Zo blijft BC op de hoogte van de plannen van de gevestigde bedrijven en kan iedereen enthousiast worden gemaakt om mee te doen aan vergroening en verduurzaming.

Gezamenlijk met De Overmaat

  • aandacht voor hangjongeren
  • schoonmaak van de bedrijventerreinen
  • onderzoek mogelijkheden voor een Bedrijven Investeringszone (BIZ)
  • bedrijvenbijeenkomsten

Ideeën? Vragen?
Signaleert u zaken op uw bedrijventerrein die onze aandacht vragen? Of heeft u een idee ter bevordering van de kwaliteit van Rijkerswoerd? Neem dan contact op via het contactformulier. Gebruik het meldingenformulier van de gemeente voor zaken in de openbare ruimte die om gemeentelijke actie vragen.

groene balk

Bijeenkomsten

tab-lblauw

Laatste nieuws