Chainels: weet wat er speelt

Chainels is het gratis, besloten digitale platform voor ondernemers op de StAB bedrijventerreinen. Het is hét informatiekanaal voor ondernemers, StAB, politie, brandweer, gemeente Arnhem en Securitas. Alle relevante informatie staat er op.

Communicatieplatform

Op de statische pagina’s vindt u informatie en contactgegevens die voor ondernemers van belang zijn. U kunt er o.a. melding maken van overlast, aangifte doen of subsidie aanvragen. In het dynamische gedeelte vindt u informatiekanalen waarop u zich kunt abonneren. De berichten van de gekozen kanalen verschijnen op uw tijdlijn. U bepaalt zelf welke informatie u wilt ontvangen.

De community plaatst berichten over veiligheid, bijeenkomsten, duurzaamheid, subsidies, wegwerkzaamheden en vacatures. Voor directe nood is er de veiligheidswaarschuwing. U kunt op de berichten reageren of zelf een bericht plaatsen. Tot slot kunt u direct contact leggen met leden van de community. Deze leden zijn de bedrijven op de bedrijventerreinen, gemeente Arnhem, Securitas, politie, brandweer en natuurlijk StAB zelf.

Hoe werkt Chainels

Via info@stab-arnhem.nl vraagt u een activatielink aan. Vervolgens maakt u voor uw bedrijf een profiel aan. Van de bedrijven die bij ons bekend zijn, hebben we dat al gedaan. Chainels is online en via een app te gebruiken. Met uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord kunt u ook inloggen. 

Aan het bedrijfsprofiel koppelt u één of meer medewerkers, al dan niet anoniem. Elke medewerker krijgt een gepersonaliseerde tijdlijn. U abonneert zich namelijk op de informatiekanalen die voor u interessant zijn. Denk daarbij aan veiligheid, uw eigen bedrijventerrein en nieuws. U ontvangt dus alleen informatie die er voor u toe doet. Op de berichten in de tijdlijn kunt u reageren. Natuurlijk kunt ook zelf berichten plaatsen. U kunt ondernemers zoeken, lokaal zakendoen, gezamenlijk projecten initiëren en verdachte zaken delen.

Uitleg over hoe u uw berichtinstellingen kunt veranderen vindt u hier.

Wat kan er nog meer

StAB en de andere partijen plaatsen belangrijke informatie op Chainels. We kondigen hier evenementen aan en het platform maakt het mogelijk om onderzoek te doen en specifieke groepen aan te schrijven. 

Aanvragen activatielink