Arnhems Compliment

Welk bedrijf verdient volgens jou dit jaar het Arnhems Compliment?

Ken je een bedrijf dat zich afgelopen jaar bijzonder heeft ingezet voor de Arnhemse samenleving? Een bedrijf dat wel een compliment verdient voor de wijze waarop het heeft bijgedragen aan maatschappelijke initiatieven? Draag dat bedrijf dan voor voor het Arnhems Compliment!

Elk jaar zet de Arnhemse Uitdaging twee bedrijven in het zonnetje die door hun maatschappelijk betrokken ondernemerschap een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen.

Mariska Perrier (coördinator Arnhemse Uitdaging): “We zijn op zoek naar bedrijven die door concrete acties hebben laten zien dat zij zich, naast hun commerciële doelen, ook inzetten voor een betere en leukere lokale samenleving. Niet zozeer door middel van geld, maar doordat zij zichzelf, hun medewerkers, producten, materialen of faciliteiten ter beschikking hebben gesteld. Met het Arnhems Compliment willen we deze bedrijven bedanken voor hun inzet, maar net zo belangrijk is dat hun goede voorbeeld andere bedrijven kan inspireren om zich ook in te zetten.”

Een bedrijf voordragen kan tot 25 april via de website van de Arnhemse Uitdaging. Daar staan ook de criteria vermeld. Op 27 juni krijgen twee bedrijven het Arnhems Compliment uitgereikt: een juryprijs en een publieksprijs. Voor de publieksprijs kan vanaf half mei gestemd worden op zes bedrijven die door de jury zijn geselecteerd uit de voordrachten.    

www.arnhemseuitdaging.nl

https://arnhemseuitdaging.nl/wat-we-doen/arnhems-compliment/nominatie-arnhems-compliment-2019

Laatste nieuws

Provincie omarmt vergroeningsinitiatief

“De bedrijventerreinen toekomstbestendig. Dat is de doelstelling van de provincie Gelderland. Arnhem is met de vergroening van de entrees een voorbeeld voor de rest van de provincie”, aldus Frank Gruizinga, provincie Gelderland.

Lees verder >

StAB in de media

‘Bedrijventerreinen zijn de parels van de stad. Vergroening geeft ze nog meer glans’. Wethouder Jan van Dellen en StAB-voorzitter Niels Bruil aan het woord over toekomstbestendige bedrijventerreinen.

Lees verder >

Arnhems Compliment

Ken je een bedrijf dat zich afgelopen jaar bijzonder heeft ingezet voor de Arnhemse samenleving? Draag dat bedrijf dan voor voor het Arnhems Compliment!

Lees verder >

Bijeenkomsten