Doe mee met de duurzame bedrijvenroute

Op vrijdag 16 november organiseert de gemeente arnhem de Duurzame Bedrijvenroute. Nog maar iets meer dan twee weken en dan gaat de eerste editie van de Duurzame Bedrijvenroute van start! Dit is de kans om van mede-ondernemers te leren hoe zij duurzaamheid aanpakken. Want duurzaamheidswetgeving wordt strenger en u moet iets met duurzaamheid, maar wat dan? De mogelijkheden zijn eindeloos en ondernemers die al stappen genomen hebben, delen hun ervaringen graag met u.

Er zijn twee opties:

  1. U stelt uw bedrijf een uurtje open voor andere ondernemers om hen te laten zien wat u al doet aan duurzaamheid.
  2. U gaat op bezoek bij een mede-ondernemer die zijn bedrijf openstelt.

Dat duurzaamheid ook economische voordelen biedt, benadrukt wethouder Economische Zaken Jan van Dellen in dit filmpje. Hij roept alle Arnhemse ondernemers op om aan het initiatief deel te nemen.

Gratis adviesgesprekken

Door uw deelname maakt u kans op een gratis adviesgesprek door de adviseurs van Stimular. Zij kunnen u van uitstekend advies voorzien over het verduurzamen en toekomstbestendig maken van uw bedrijf.

Let op! Aanmelden is noodzakelijk.

Aanmelden kan via  https://www.arnhemaan.nl/duurzamebedrijvenroute

Flyer Duurzame Bedrijvenroute.

Laatste nieuws

Provincie omarmt vergroeningsinitiatief

“De bedrijventerreinen toekomstbestendig. Dat is de doelstelling van de provincie Gelderland. Arnhem is met de vergroening van de entrees een voorbeeld voor de rest van de provincie”, aldus Frank Gruizinga, provincie Gelderland.

Lees verder >

StAB in de media

‘Bedrijventerreinen zijn de parels van de stad. Vergroening geeft ze nog meer glans’. Wethouder Jan van Dellen en StAB-voorzitter Niels Bruil aan het woord over toekomstbestendige bedrijventerreinen.

Lees verder >

Arnhems Compliment

Ken je een bedrijf dat zich afgelopen jaar bijzonder heeft ingezet voor de Arnhemse samenleving? Draag dat bedrijf dan voor voor het Arnhems Compliment!

Lees verder >

Bijeenkomsten