Doe mee met de duurzame bedrijvenroute

Op vrijdag 16 november organiseert de gemeente arnhem de Duurzame Bedrijvenroute. Nog maar iets meer dan twee weken en dan gaat de eerste editie van de Duurzame Bedrijvenroute van start! Dit is de kans om van mede-ondernemers te leren hoe zij duurzaamheid aanpakken. Want duurzaamheidswetgeving wordt strenger en u moet iets met duurzaamheid, maar wat dan? De mogelijkheden zijn eindeloos en ondernemers die al stappen genomen hebben, delen hun ervaringen graag met u.

Er zijn twee opties:

  1. U stelt uw bedrijf een uurtje open voor andere ondernemers om hen te laten zien wat u al doet aan duurzaamheid.
  2. U gaat op bezoek bij een mede-ondernemer die zijn bedrijf openstelt.

Dat duurzaamheid ook economische voordelen biedt, benadrukt wethouder Economische Zaken Jan van Dellen in dit filmpje. Hij roept alle Arnhemse ondernemers op om aan het initiatief deel te nemen.

Gratis adviesgesprekken

Door uw deelname maakt u kans op een gratis adviesgesprek door de adviseurs van Stimular. Zij kunnen u van uitstekend advies voorzien over het verduurzamen en toekomstbestendig maken van uw bedrijf.

Let op! Aanmelden is noodzakelijk.

Aanmelden kan via  https://www.arnhemaan.nl/duurzamebedrijvenroute

Flyer Duurzame Bedrijvenroute.

Laatste nieuws

kaart klimaatadaptatie Arnhem

Nieuwe subsidieregeling groen

Samen met de gemeente Arnhem stimuleren wij al enkele jaren dat ondernemers hun eigen bedrijfsterrein vergroenen. Oók financieel. De subsidieregeling van de gemeente Arnhem is gewijzigd en biedt meer financiële ruimte voor een groter pakket maatregelen.

Lees verder >

Noodfonds SOFA

SOFA stelt, vanwege de Coronacrisis, een tijdelijk noodfonds van € 300.000,- tot 1 juli beschikbaar voor projecten/initiatieven van een collectief van ondernemers die de economische schade van het virus beperken.

Lees verder >

Ondernemersverhalen

Het begon met het Coronavirus: ondernemersverhalen. “Leuk, die verhalen”, was een veelgehoorde reactie. En dus gaat StAB door met gesprekken met ondernemers op de bedrijventerreinen. Om te horen hoe het hun vergaat. Wil jij ook je verhaal kwijt? Laat het weten.

Lees verder >

Bijeenkomsten