beeldmerk-stab-fc

Noodfonds SOFA

Stichting Ondernemersfonds Arnhem (SOFA) is een fonds van, voor en door Arnhemse Ondernemers. StAB ontvangt jaarlijks een financiële bijdrage voor haar basisactiviteiten uit dit fonds. SOFA stelt nu, vanwege de Coronacrisis, een tijdelijk noodfonds van € 300.000,- tot 1 juli beschikbaar voor projecten/initiatieven van een collectief van ondernemers of een beroepsgroep die de economische schade van het virus beperken en ervoor zorgen dat omzet behouden blijft dan wel zorgen voor omzetherstel in de keten.

Op de open bedrijventerreinen is een grote groep ondernemers door StAB vertegenwoordigd. Wij roepen dan ook op om na te denken wat voor project we gezamenlijk kunnen initiëren om economisch herstel te realiseren. Heb je ideeën? Zie je mogelijkheden? Laat het ons weten. Wij denken graag mee. Aan de financiële gift zijn overigens voorwaarden verbonden. Lees hier meer over de voorwaarden.

Laatste nieuws

Ondernemersalert

Handel integer en vertrouw op je onderbuikgevoel. Tot die slotsom zijn we gekomen na het Ondernemers Alert. Een bijeenkomst die StAB samen met gemeente Arnhem en PVO heeft georganiseerd over criminaliteit en ondermijning.

Lees verder >

StAB brengt Stemhulp uit

Met de gemeentelijke verkiezingen voor de deur, hebben we een handig hulpmiddel voor u ontwikkeld: de StAB-stemhulp.
StAB heeft alle politieke partijen gevraagd naar hun standpunten over belangrijke thema’s voor onze bedrijventerreinen.

Lees verder >

Bijeenkomsten