Ondernemers bedrijventerrein Het Broek sponsoren OJT

Een fietswedstrijd tijdens een bedrijvenbijeenkomst op Het Broek zorgde voor het idee om een ploeg van Ome Joop’s Tour te sponsoren. En dat is gelukt!

Mantel Tweewielers, Kroon Aannemersbedrijf, BEA Vastgoed, Nobel Wijnen, Bakkerij Hilvers, Securitas, Deko Holland, Rijkaart Elektrotechniek, Schildersbedrijf De Kleermaeker, BAS Bedrijfskleding, Office IQ en Helldörfer Lasbedrijf, BEDANKT!

Laatste nieuws

kaart klimaatadaptatie Arnhem

Nieuwe subsidieregeling groen

Samen met de gemeente Arnhem stimuleren wij al enkele jaren dat ondernemers hun eigen bedrijfsterrein vergroenen. Oók financieel. De subsidieregeling van de gemeente Arnhem is gewijzigd en biedt meer financiële ruimte voor een groter pakket maatregelen.

Lees verder >

Noodfonds SOFA

SOFA stelt, vanwege de Coronacrisis, een tijdelijk noodfonds van € 300.000,- tot 1 juli beschikbaar voor projecten/initiatieven van een collectief van ondernemers die de economische schade van het virus beperken.

Lees verder >

Ondernemersverhalen

Het begon met het Coronavirus: ondernemersverhalen. “Leuk, die verhalen”, was een veelgehoorde reactie. En dus gaat StAB door met gesprekken met ondernemers op de bedrijventerreinen. Om te horen hoe het hun vergaat. Wil jij ook je verhaal kwijt? Laat het weten.

Lees verder >

Bijeenkomsten