Platform bedrijventerreinen

Chainels is het nieuwe besloten digitale platform voor ondernemers op de StAB-bedrijventerreinen. Het is hét informatiekanaal voor StAB, politie, brandweer, gemeente Arnhem, Securitas en ondernemers. U kunt ook zelf berichten plaatsen, contact leggen, melding maken van zaken en makkelijk lokaal zakendoen. U abonneert zich op die kanalen die voor u interessant zijn. U krijgt daardoor alleen berichten die voor u van waarde zijn. Het is belangrijk dat u uw account activeert, omdat wij alle relevante informatie op Chainels zetten. Het gebruik van Chainels is gratis.

Chainels is online en via een app te gebruiken. Voor de bedrijven die bij ons bekend zijn, hebben wij een account aangemaakt. U bent in dat geval uitgenodigd per e-mail om uw account te activeren. Dit kan overigens een info-mailadres zijn. Met uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord kunt u ook inloggen op de gratis app. Deze vindt u door in de Play Store of App Store te zoeken naar Chainels. Heeft u niets ontvangen, vraag dan een activeringslink aan via info@stab-arnhem.nl of via dit formulier.

Maar er is meer. Onlangs hebben we het KVO-certificaat behaald. Daarmee laten we zien dat de veiligheid op onze bedrijventerreinen de hoogste prioriteit heeft. Er komen elektrische deelfietsen op de terreinen en er spelen zaken omtrent de Nieuwe Haven en de mogelijke komst van een gebedshuis. Tot slot krijgt StAB een nieuw Dagelijks Bestuur. Kortom, we hebben veel te vertellen, daarom hebben we speciaal voor u het bijgevoegde magazine StAB Voorwaarts uitgebracht.

Tot slot. Het zijn nog steeds roerige tijden. Wilt u uw zichtbaarheid vergroten en uw verhaal delen met ondernemers? Laat het dan weten, wij zetten met plezier onze communicatiekanalen daarvoor in. Heeft u nog vragen? Ook dat horen we graag.

We zien u op Chainels!