beeldmerk-stab-fc

Positieve audit surveillance

Vertegenwoordigers van de StAB bedrijventerreinen beoordelen ieder jaar het functioneren van Securitas als collectief beveiliger.

Het resultaat mag er zijn. Securitas heeft zich dit jaar laten zien als een proactieve, meedenkende partner. Er is  een vaste groep surveillanten die de bedrijventerreinen door en door kennen. De leiding is in handen van gemotiveerde, enthousiaste mensen die weten waarover zij praten. Dit heeft geresulteerd in een groei van het deelnemeraantal. Maandelijks ontvangen we goed verzorgde rapportages. Securitas onderhoud contacten met politie (verdachte situaties), brandweer (veilige omgeving) en gemeente (alles heel en schoon op de terreinen). Tot op heden zijn er in 2018 geen inbraken gepleegd bij deelnemers aan het collectief. Het bestuur van StAB heeft dan ook het advies van de vertegenwoordigers op te volgen en het contract met Securitas te continueren.

Lees hier meer over wat de surveillant zoal aantreft. En wist u dat u niet automatisch meedoet aan de Collectieve Surveillance? Bent u nog geen deelnemer, overweeg dan om u aan te sluiten. Meer informatie vindt u hier.

Laatste nieuws

Ondernemersalert

Handel integer en vertrouw op je onderbuikgevoel. Tot die slotsom zijn we gekomen na het Ondernemers Alert. Een bijeenkomst die StAB samen met gemeente Arnhem en PVO heeft georganiseerd over criminaliteit en ondermijning.

Lees verder >

StAB brengt Stemhulp uit

Met de gemeentelijke verkiezingen voor de deur, hebben we een handig hulpmiddel voor u ontwikkeld: de StAB-stemhulp.
StAB heeft alle politieke partijen gevraagd naar hun standpunten over belangrijke thema’s voor onze bedrijventerreinen.

Lees verder >

Bijeenkomsten