beeldmerk-stab-fc

Vakantie veiligheidstips

Met de zomervakantie voor de deur verstandig om nog even aandacht te besteden aan (extra) veiligheid van uw pand. Een paar tips van de Collectieve Surveillance.

  1. Hebt u binnen het collectief ook een individueel contract voor de mobiele surveillance van Securitas? Controleer dan de klantenkaart van uw meldkamer. Zijn of gaan er medewerkers op de waarschuwingslijst op vakantie? Vervang deze dan tijdelijk. U kunt tijdens de vakantieperiode deze dienstverlening ook tijdelijk regelen.
  2. De surveillant van het collectief kan op aanvraag op variabele tijden extra preventieve controles rondom uw pand uitvoeren. Informeer naar de kosten en mogelijkheden.
  3. Vraag uw buren of bekenden om de post met enige regelmaat even op te bergen. Als er een stapel post ligt, dan kan dit gezien worden als een teken van een verlaten locatie.
  4. Hebt u op uw terrein diefstalgevoelige materialen staan, dan kan er (tijdelijk) een camera-unit geplaatst worden. Deze is voorzien van thermische camera’s, die reageren op basis van detectie. Bij ongewenst bezoek kan men zelfs via audio toegesproken worden en de camerabeelden kunnen gedeeld worden met de politie.
  5. Evident, maar uit ervaring toch regelmatig vergeten: zorg ervoor dat de ramen, deuren en hekwerken gesloten zijn. En controleer of er geen machines of apparatuur onnodig aanstaat.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met de Kenny van Leur, Securitas, telefoonnummer (06) 51 91 66 97.

Laatste nieuws

Ondernemersalert

Handel integer en vertrouw op je onderbuikgevoel. Tot die slotsom zijn we gekomen na het Ondernemers Alert. Een bijeenkomst die StAB samen met gemeente Arnhem en PVO heeft georganiseerd over criminaliteit en ondermijning.

Lees verder >

StAB brengt Stemhulp uit

Met de gemeentelijke verkiezingen voor de deur, hebben we een handig hulpmiddel voor u ontwikkeld: de StAB-stemhulp.
StAB heeft alle politieke partijen gevraagd naar hun standpunten over belangrijke thema’s voor onze bedrijventerreinen.

Lees verder >

Bijeenkomsten