Voorjaar en groen gaan goed samen

De bijeenkomst op 10 april jl. over vergroenen en energiebesparing was een succes! Samen met alle ondernemers die erbij waren, kijken wij met een goed gevoel terug op de bijeenkomst ‘van stenen woestijn naar toekomstbestendig bedrijventerrein’. Het was niet alleen de eerste positieve stap naar groenere bedrijventerreinen, maar ook een uiterst geslaagd netwerkevent. Hebt u het gemist? Geen nood! Alle informatie is digitaal beschikbaar en vindt u hier op de website.

Op bedrijventerrein RijnPark hebben al vier ondernemers vergroening op hun perceel uitgevoerd. De eerste groenprojecten van onderrnemers op bedrijventerrein Het Broek en Rijkerswoerd zijn direct na de bijeenkomst aangemeld voor subsidie. Een week later was de toekenning al binnen! 

Hebt u ook interesse? Neem contact op met het stichtingsbureau: info@stab-arnhem.nl. Wij maken het u makkelijk. De subsidieaanvraag doet StAB voor u en de subsidie bedraagt meer dan 50% van de kosten.

Laten we samen laten zien dat Arnhem niet alleen in de stad en omringende parken, maar ook op de bedrijventerreinen de groenste stad van Nederland is!

Volg en like de Facebookpagina van de stichting en uw bedrijventerrein. Hier delen we met regelmaat de voortgang van vergroening, maar ook allerhande nieuws over uw bedrijventerrein.