Werkzaamheden rotonde P. Calandweg

Op de oversteek bij de rotonde van de P. Calandweg en de Oude Zevenaarseweg gebeuren veel fietsongelukken. StAB heeft dit meermaals aangekaart bij Gemeente Arnhem. Wij zijn dan ook verheugd dat de gemeente heeft besloten om deze locatie aan te passen om de veiligheid te verbeteren.

Van maandag 2 december 06.00 uur tot en met vrijdag 20 december 17.00 uur vinden de werkzaamheden plaats, waarbij het werkgebied de gehele uitvoeringsperiode afgesloten is voor verkeer. Het bedrijventerrein is via de andere entrees te bereiken. In deze brief leest u meer. Hoe het er uit gaat zien? Check deze situatietekening.

PARKEREN

Het is tijdens de werkzaamheden niet mogelijk om te parkeren in het werkgebied. Parkeer uw motorvoertuig dus uiterlijk zondag 1 december elders.

OMLEIDING VOOR FIETSVERKEER

Het doorgaande fietsverkeer wordt omgeleid via de Voetiuslaan, IJssellaan, Het Zwin, Slaakweg en de Volkerakstraat.

Door de werkzaamheden kan er geluidsoverlast ontstaan en is de bereikbaarheid van bedrijventerrein Het Broek tijdelijk minder optimaal. Echter, het is de verbetering van de oversteek meer dan waard!

Samen maken we de bedrijventerreinen veiliger!!

Laatste nieuws

Het Corona virus: de vanzelfsprekendheid is weg

Het zijn turbulente tijden. Voor de één ligt het werk stil. De ander heeft het razend druk. StAB gaat in gesprek met ondernemers. Om te horen hoe het hun vergaat. Als eerste met onze voorzitter Niels Bruil. Wilt u ook uw verhaal kwijt? Laat het weten via info@stab-arnhem.nl.

Lees verder >

Met Fixi eenvoudig melden

De gemeente is overgestapt op het nieuwe meldingssysteem Fixi. Download de app en maak eenvoudig melding van bijvoorbeeld kapotte lantaarnpalen, overvolle prullenbakken of losliggende stoeptegels.

Lees verder >

Bijeenkomsten

Secured By miniOrange