Wouter Groothedde geridderd in de Orde van Oranje Nassau

Vol trots melden wij dat “onze eigen” Wouter Groothedde is geridderd. Wouter is één van de slechts 2 Arnhemmers die is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Een grote eer die hij met al zijn vrijwillige inzet enorm verdiend. 

Wouter is sinds april 2022 secretaris binnen het bestuur van Stichting Arnhemse Bedrijventerreinen. Wij schatten in dat hij daar een groot aantal uur per week aan besteedt. 

Vanuit ROC RijnIJssel was Wouter jaren geleden al betrokken bij de stichting om de link te leggen tussen de bedrijven op de StAB bedrijventerreinen en de ROC-opleidingen. Een bijzonder lastige klus: de ondernemers waren moeilijk in beweging te krijgen. Toen hebben wij Wouter al leren kennen als iemand die altijd het bredere perspectief ziet en nooit iets forceert. 
Diplomatiek pur sang, wat voor de ondernemende bestuurders binnen StAB een absolute meerwaarde is. 

In complexe dossiers zoals de ontwikkeling van de Nieuwe Haven is dit ook zijn kracht. Zonder het belang van de ondernemers die StAB vertegenwoordigt uit het oog te verliezen, weet Wouter hoe het politiek/bestuurlijke gesprek te voeren om tot resultaat te komen. Wouter is van grote waarde voor StAB en wij hopen met hem in ons midden te bereiken dat StAB als serieuze partner voor ondernemers en overheid de voor Arnhem essentiële toekomstbestendige bedrijventerreinen te realiseren.

Via deze weg enorme dank en diep respect. Van harte gefeliciteerd Wouter! Wij hopen nog jaren met je samen te mogen werken.