Wij maken Arnhem duurzaam

Energie besparen is niet langer vrijblijvend. Midden- en grootverbruikers hebben informatieplicht en moeten maatregelen nemen om energie te besparen. Kleinverbruikers hebben zorgplicht. Ook Marcel Donders van Wijnhuis Robbers en van den Hoogen staat voor deze uitdaging. Bekijk hoe hij verduurzaming aanpakt in dit filmpje.

Wilt u meer weten over verduurzamen en subsidiemogelijkheden? Ga naar één van de gratis bijeenkomsten of kijk op www.arnhemaan.nl/zakelijk.

Inloopspreekuur
Op 28 januari van 15.00 – 16.00 uur en 26 maart van 16.00 – 17.00 uur is er een gratis inloopspreekuur bij Gemeente Arnhem, Eusebiusbuitensingel 53,  kamer E1.10.

Energycafé
U kunt ook naar het Energy Café van het netwerk Energie made in Arnhem op 20 februari van 16.00-18.00 uur. Aanmelden voor 19 februari via energycafe@arnhem.nl

Energy Event Koffiebranderij Peeze
Tot slot is er de mogelijkheid om naar het Energy Event bij Koffiebranderij Peeze te gaan. Directeur Timmo Terpstra laat zien wat zij doen aan verduurzaming. Een energieke avond op 20 april van 17.00- 19.00 uur boordevol besparings- en subsidiemogelijkheden. Aanmelden voor 15 april: energiescanbedrijven@arnhem.nl

Laatste nieuws

Het Corona virus: de vanzelfsprekendheid is weg

Het zijn turbulente tijden. Voor de één ligt het werk stil. De ander heeft het razend druk. StAB gaat in gesprek met ondernemers. Om te horen hoe het hun vergaat. Als eerste met onze voorzitter Niels Bruil. Wilt u ook uw verhaal kwijt? Laat het weten via info@stab-arnhem.nl.

Lees verder >

Met Fixi eenvoudig melden

De gemeente is overgestapt op het nieuwe meldingssysteem Fixi. Download de app en maak eenvoudig melding van bijvoorbeeld kapotte lantaarnpalen, overvolle prullenbakken of losliggende stoeptegels.

Lees verder >

Bijeenkomsten

Secured By miniOrange